Webinar

Webinar

Book a personal demo to get your questions answered in real time by AxxonSoft.

Schedule it
Open modal
experience the next
 
Home  > Integrisana bezbednosna rešenja  > Prepoznavanje registarskih tablica

Auto Intellect License Plate Recognition

Auto Intellect Modul – Vaše oči na putu

Praćenje, kontrola i upravljanje saobraćaja

Praćenje, kontrola i upravljanje saobraćaja ili flote korporacijskih vozila je kritično važno za uspešno odvijanje javnog saobraćaja kao i privatno-komercijalnog saobraćaja kompanija. Ukoliko je Vaša organizacija odgovorna za unapređenje bezbednosti saobraćaja i u obavezi ste da pratite javni saobraćaj ili pratite službena vozila u cilju smanjenja kriminala/zloupotreba. Takođe ukoliko morate pratiti vozila, upravljati parking prostorom, saobraćajem unutar skladišta…potreban Vam je sistem skrojen prema Vašim specifičnim potrebama i izazovima.

Axxonov Auto Intellect će održati uspešno odvijanje javnog saobraćaja. Naše rešenje softvera se lako povezuje sa svim vrstama Vašeg postojećeg hardvera i softvera. Jednostavna instalacija, podešavanje, i povećana dostupnost su Vaše sa Auto Intellectom.

Primarne tačke Auto Intellecta uključuju :

Prepoznavanje registarskih tablica

Korišćenjem naj naprednijih tehnologija od strane Adaptive Recognition-a, sistem prepoznaje i beleži registarske tablice, čak i vozila u pokretu, a zatim ih poredi sa podacima iz baze podataka. Takođe beleži sva vozila koja prođu kroz određenu zonu, snimajući vozilo i registarsku tablicu, pridodajući vremensku markicu i smer kretanja svakog vozila.


Prepoznavanje registarskih tablica


Koristite modul za prepoznavanje tablica (LPR) da identifikujete ukradena vozila, neregistrovana vozila i omogućite kontrolu pristupa obezbeđenim objektima. Možete koristiti modul LPR za kontrolu važnih parkirališta. Na automatskim parkinzima Axxon Auto Intellect daje nove mogućnosti i štedi novac. Takođe identifikuje vlasnike vozila, vrši naplatu i automatski podiže nivo bezbednosti.

Nadzor saobraćaja

Saobraćajne gužve su konstantan izazov za javne službe kao i za privatni sector.


Nadzor saobraćaja


Sa Auto Intellect modulom nećete vise trošiti velika novčana sredstva, vreme i ljudstvo na pronalaženje i rešavanje problema. Inteligentni detektori saobraćaja i transporta daju Vam potrebne informacije da biste mrežu saobraćaja održali bezbednom – Prevencija problema pre nego što se u opšte i dese.

Preuzmite Auto Intellect brošuru (.pdf)
Additional useful information