ВЕБИНАР Резервишите ливе демо Закажите то
experience the next
 
Home  > Integrisana bezbednosna rešenja

Kontrola pristupa i modul požarnog alarma

Jednostavan i intuitivan, Axxon Intellect Enterpriseov modul za kontrolu pristupa je ključna komponenta naše platforme. Ovakvo okruženje vam pruža dosta informacija o lokaciji – status vrata i prolaza, broj posetilaca, moguću vanrednu situaciju i slično – a sve to prikazano na jednom ekranu.

Access Control, Fire and Intrusion Alarm Module

Moduli za kontrolu pristupa i požarnog alarma omogućavaju povezivanje ovih sistema različitih proizvođača sa Axxon Intellect Enterprise platformom za kontrolu bezbednosti i razmenu informacija između ovih sistema i Axxon Intellecta. Na taj način moguće je primati informacije o statusu uređaja kontrole pristupa i požarnog alarma i kontrolisati ih pomoću standardnih komandi Axxon Intellect Enterprisea, što vam omogućava da rešite najrazličitije zahteve iz oblasti kontrole pristupa, protivpožarnih i bezbednosnih alarma.

Funkcije modula kontrole pristupa i požarnog alarma

Servis za režime pristupa

Ovaj dodatni deo programa Axxon Intellect Enterprise nudi funkcionalno prošireno radno okruženje za rad na pristupnim tačkama i po odeljenjima za kontrolu pristupa. Ovaj modul pruža sve neophodne funkcije:

Poboljšana funkcionalnost se može postići dodatnim modulima:

Modul identifikacije fotografija

Kada podsistem kontrole pristupa očita korisnikovu pristupnu karticu, modul prikazuje fotografiju vlasnika i njegove podatke na monitoru. Nakon upoređivanja fotografije i slike osobe sa kamere, operater odlučuje da li će odobriti pristup. Modul omogućava korisniku da odabere koji će podaci biti prikazani ( na primer ime, datum i vreme, broj kartice, odeljenje, radno mesto, itd.) i podešava relativnu poziciju ovih polja i fotografija na ekranu koristeći vizuelni editor. Operater može da pregleda listu svih vlasnika kartica koji su prošli i da dobije podatke da li im je odobren pristup.

Modul vremena i prisustva

Modul vremena i prisustva omogućava Vam da vršite nadzor efikasnosti ljudskih resursa tako što ćete automatski beležiti dolazak i odlazak radnika i meriti vreme koje provode na različitim lokacijama; pribavljanje izveštaja o radnom vremenu zaposlenih; štampanje izveštaja ili njihovo čuvanje u doc, xls, txt, bmp, jpeg, tiff ili gif formatu.

Axxon Intellect Enterprise je kompatibilan sa najrazličitijim uređajima za kontrolu pristupa, uključujući:

Modul požarnog alarma

Dodatak modula požarnog alarma Axxon Intellect Enterprise platformi omogućava Vam da pridružite informacije sa postojećih bezbednosnih panela, detektora i senzora i da programirate odgovarajuću reakciju sistema. Ovaj modul kontroliše izvršne uređaje i može da kombinuje različite protiv požarne uređaje u grupe. On takođe daje prikaz područja koje kontroliše, tako da lako možete uočiti poziciju svih protiv požarnih uređaja.

Axxon Intellect Enterprise podržava sledeću protiv požarnu opremu:

Additional useful information
images
In one of the largest cities of Republika Srpska the modern Grand Trade business center has been built. All 200,000 square meters of it are protected by Axxon Next.