Webinar

Webinar

Book a personal demo to get your questions answered in real time by AxxonSoft.

Schedule it
Open modal
experience the next
 
Home  > Corporate Info  > News  > AxxonSoft vas poziva na Adria Secur...

AxxonSoft vas poziva na Adria Security Summit

12/09/2017

Adria Security Summit je jedinstvena konferencija i izložba security industrije zemalja Jadranske regije. Partneri su vodeće strukovne udruge iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije, svake se godine održava u drugoj zemlji što potvrđuje regionalni karakter događaja. Ove godine Summit se održava u Hrvatskoj, u Šibeniku i traje od 13. do 15. rujna.

Tokom dva dana trajanja, na Samitu će se okupiti više od  800 sudionika, predstavnika tvrtki koje se bave proizvodnjom, distribucijom, ugradnjom, sistem integracijom, konzultanata i krajnjih korisnika zaštite iz svih vertikalnih tržišta. Na rasporedu je oko 27 predavanja koja će održati eminentni stručnjaci u zaštitarstvu.

AxxonSoft na Adria Security Summitu sudjeluje zajedno sa Alarm automatikom, partnerskom tvrtkom koja je regionalni lider u razvoju i implementaciji cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja zaštite. Na svom štandu broj 6. AxxonSoft će predstaviti svoje softvere Axxon Next VMS i Intellect PSIM koji su namijenjeni rješavanju specifičnih problema javnog sektora, a posebno se koriste u projektima sigurnih gradova.

Prijavite se i posjetite nas na Adria Security Summitu!

Register

Radujemo se vašem dolasku na Adria Security Summit, štand #6!


Additional useful information