Webinar

Webinar

Book a personal demo to get your questions answered in real time by AxxonSoft.

Schedule it
Open modal
experience the next
 
Home  > Corporate Info  > News  > AxxonSoft verzija 3.6.1 za video me...

AxxonSoft verzija 3.6.1 za video menadžment softvera je sada dostupna

28/10/2014

AxxonSoft verzija 3.6.1 za video menadžment softvera je sada dostupna

Verzija 3.6.1 za Axxon Next softvera za video menadžment je sada dostupna. U novoj verziji izdvajamo uključujuću poboljšane performanse i stabilnosti.


Šta je novo u Axxon Next 3.6.1:

  • Sporo povezivanje za daljinske klijente o domenima sa velikim konfiguracijama su fixne.
  • Novija verzija ffmpeg biblioteke (2.3) je uključena.
  • Funkcionalnost web klijenta je poboljšana. Thumbnail učitavanje je opimizovan, smanjena je opterećenje servera u mnogim slučajevima.
  • Nove lokalizacije su dodate: brazilski, portugalski, slovački, litvanski, i italijanski.

Pored toga, Axxon Next 3.6.1 podržava ease-of-use poboljšanja: Preciziranja su učinjeni sa Time Compressor funkcijom, koji dinamično generiše Sinopses vizuelne scene koji uključuju sve pokretne objekte snimljene tokom odabranih video intervalima zadržavajući true-to-life speed. Promene su napravljene za storage, kao i, zahvaljujući poboljšanju stabilnosti na vremenskoj liniji koja čine gledanje snimljenog videa lakše i zgodnije nego u predhodnim verzijama.

Izdanje uključuje Drver Pack 3.2.27 za podršku IP uređaja. Detaljne informacije o Driver Pack-u, i najnovije drajvere, listu kompatibilnih hardvera možete naći ovde.

Za detaljne informacije o Axxon Next 3.6.1 verziji, možete naći u Release Notes.

Preuzmite Axxon Next 3.6.1 instalaciju i dokumentaciju sa Downloads. Axxon Next je podrazumevano instaliran u probnom režimu i može da se aktivira sa slobodnom ili komercijalnom licensom. Besplatna verzija podržava 1 server, 16 kamera, 1 TB snimanje i neograničen broj klijenata.


Additional useful information