Webinar

Webinar

Book a personal demo to get your questions answered in real time by AxxonSoft.

Schedule it
Open modal
experience the next
 
Home  > Corporate Info  > News  > Axxon Soft u Rumuniji: Fundata semi...

Axxon Soft u Rumuniji: Fundata semiar organizovan od strane AL.SE.RO

31/10/2013

Axxon Soft u Rumuniji: Fundata semiar organizovan od strane AL.SE.RORumunski profesionalci iz oblasti bezbednosti nedavno su upoznati sa Axxon Soft proizvodima na specijalizovanom seminaru koji je održan u Kompleksu Padina Ursului u Fundati, živopisnom Transilvanijskom gradu.

U organizaciji AxxonSofta i partnerske i distributorske firme u Rumuniji AL.SE.RO događaj je spojio pretstavnike različitih proizvođača Hardvera i softvera.

Murat Kurshev, Zamenik Direktora za razvoj međunarodnih poslova, predstavio je AxxonSoft na seminaru. Putem detaljne prezentacije iz tri dela predstavljena je nova generacija Axxon Next-a softwera za video menadžment (VMS), praćena predstavom Platforme Intellect Enterprise softwera za fizičko-tehničko obezbeđenje i kontrolu (PSIM) i svih njegovih prednosti, i trenutno aktuelnih velikih projekata. Finalna tačka prezentacije odnosila se na tehnologiju za prepoznavanje lica i kombinovanje- integraciju Unipos 7002 protivpožarnih i protivprovalnih alarmnih central sa AxxonSoft softwerom. Učesnici prezentacije su aktivno učestvovali u kasnijoj diskusiji.

Rezultati seminara su bili zaista izvaredni, prisustvovali su 43 predstavnika Rumunskih kompanija kao i pet multi nacionalnih kompanija. Kao dodatak AxxonSoft prezentacije, predstavljena su i rešenja od strane Forteza, Alarmtech, EBS i Diracom.


Additional useful information