ВЕБИНАР Резервишите ливе демо Закажите то
experience the next
 
Home  > Corporate Info  > News  > Sofisticirani sistem za video nadz...

Sofisticirani sistem za video nadzor zasnovan na Axxon Intellec t platformi proširen u okviru Raiffeisen Banke Aval, Ukraina

15/08/2013

Sofisticirani sistem za video nadzor zasnovan na Axxon Intellec t platformi proširen u okviru Raiffeisen Banke Aval, UkrainaU 2012, Raiffeisen Bank Aval, jedna od najvećih Ukrainskih banaka je preduzela nove korake u implementacji svog integrisanog sitema za videonadzor zasnovanog na Intellectu. AxxonSoft i Raiffeisen imaju dugu istoriju uspešne sradnje koja je otpočela Aprila 2006. kada je izvršena prva instalacija u tri glanve bankine upravne zgrade. Postavljanje je uspešno izvedeno i na osnovu besprekornog funkcionisanja sistema, u toku dalje eksploatacije, je zaključeno da Axxonov sistem je u potpunosti zadovoljio postavljene zahteve. Ubrzo nakon toga je odlučeno da se Intellect sistem proširi na dodatnih 14 regionalnih filijala.

Svaka baka predstavlja vrlo posebnu instituciju čiji proizvod zahteva posebne mere predostrožnosti bezbednosti u rukovanju. Banka mora da raspolaže poverenjem i odanošću svojih klijenata na najodgovorniji način obezbeđujući im uverenje da su im sredstva pažljivo čuvana. Shodno tome bezbednosni sistem za banku mora da bude:

  • sveobuhvatan (ne samo da pruža zaštitu upravnim odeljenjima već i svim ograncima, odeljenjima i podružnicama)
  • otporan na greške i apsolutno pouzdan
  • fleksibilan i upravljiv sa centralne lokacije i,
  • jednostavan za nadgradnju (s obzirom da uvek postoji mogućnost za proširenjem poslovanja otvaranjem novih filijala i instaliranjem novih bankomata.)

Sofisticirani sistem za video nadzor zasnovan na Axxon Intellec t platformi proširen u okviru Raiffeisen Banke Aval, UkrainaAxxon Intellect Enterprise sistem se savršeno uklapao u ovaj koncept imajući u vidu da se dokazao u radu u Raiffeisen Bank Avalu. Sama banka je kontinualnom rastu i uz dodatne filijale postoj trajna potreba za dopunu i proširenje sistema za nadzor. Banka će u suštini morati da nadogradi široki spektar novog hardvera i objedini ga uz pomoć Intellect softvera.

U 2010, Raiffeisen Bank Aval, AxxonSoft i vodeći ukrajinski integrator bezbednosnih sistema Istagroup su se udružili radi ostvarenja zajednićkog strateškog cilja. Zahtev koji je postavljen pred bezbednsoni sistem je objedinjenje svih lokacija koje pripadaju banci (filijale, kacelarije, bankomati, noćni trezori, itd.) i njihov nadzor i upravljanje sa jedne lokacije. U ovom trenutku sistem za video nadzor zasnovan na Intellectu štiti 630 bankinih lokacija sa oko 2500 ip kamera i oko 9500 JVC nalognih kamera, firme koja je Axxonsoftov dugogodišnji pouzdani partner.Additional useful information